Verkstad

Vi är auktoriserad BRP verkstad för Ski-Doo, Lynx & Can-Am

Verkstad

Vi är auktoriserad BRP verkstad för Ski-Doo, Lynx & Can-Am och har lång erfarenhet av produkterna.

I den nybyggda & moderna verkstaden utför våra kunniga servicetekniker service & reparationer av fordon.

Det är viktigt att servicerestriktioner följs för att ni ska hålla era fordon i gott skick. På nya maskiner lämnas 2 till 4 års fabriksgaranti mot att du som kund underhållservar enligt BRPs intervaller. Vi rekommenderar att kontinuerligt lämna in era fordon för att utföra service årligen.

Vi använder oss av tidsbokning och vid bokning är det viktigt att ni har registreringsnummer till hands.

För bokning av tid kontaktar ni oss:

Telefon: 0253-205 01

Mail: info@idreskoter.nu

Ni kan även fylla i formuläret längst ner på sidan.

Reservdelar

Hos oss hittar ni tillbehör & reservdelar från BRP och eftermarknads leverantörer. Vi har ett stort lager för att kunna ge er snabb och smidig service av olika delar. Finns inte det ni söker på lager beställer vi självklart hem på efterfrågan. Vi kan skicka delar mot fraktkostnad.

 

Försäkringsskada

När olyckan är framme hjälper vi er att reparera ditt fordon. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och tar emot erat ärende för att åtgärda fordonet till sitt befintliga skick innan skadan skedde.

Hur går det till:

1. Ni anmäler skada till erat försäkringsbolag.

2. Sedan kontaktar ni oss och mailar svaret på skadeanmälan från försäkringsbolaget till oss. Se till att registreringsnummer och telefonnummer finns med i mailet. E-post: info@idreskoter.nu.

3. Vi bokar in en tid när ni ska lämna maskinen för skadekontroll. Vi utför en noggrann besiktning för att inte missa några dolda skador.

4. Därefter skickar vi en reparationslista till erat försäkringsbolag med bilder från besiktiningen. Erat försäkringsbolag gör en bedömning av skadan och håller kontakt med oss vid funderingar.

5. När ärendet är godkänt av försäkringsbolaget kontaktar vi er för dag av reparation. När ni sedan hämtar ut erat fordon betalas självrisken i butikens kassa.

Sprängskisser

Klicka på bilden för att komma till BRP sprängskisser.

Monteringsanvisningar

Klicka på bilden för att komma till BRP monteringsanvisningar.

Manualer

Klicka på bilden för att komma till BRP manualer.

Skicka ett meddelande