Butik

 

 

Varmt välkomna till vår välfyllda butik!

Här hittar ni allt inom powersport, kläder & personlig utrustning till stora som små. Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda ett brett sortiment för att alla ska hitta något som passar. Vi hjälper er ta fram olika modeller och storlekar utefter era önskemål och behov.

Vi erhåller ett stort lager av tillbehör & reservdelar från BRP och eftermarknads leverantörer för att kunna ge er snabb och smidig service av olika delar. Finns inte det ni söker på lager beställer vi självklart hem på efterfrågan. Vi kan skicka delar mot fraktkostnad.

I butiken har vi laddat upp med friluftsprodukter som ni kan ta med er för alla olika äventyr i naturen! Som bland annat olika smörgåsjärn, liggunderlag och muggar.

Ski-Doo

Kläder & tillbehör från Ski-Doo

Lynx

Kläder & tillbehör från Lynx

Can-Am

Kläder & tillbehör från Can-Am

Besök våra event!

Under årets gång bjuder vi in till olika event och ställer ut på tillställningar där ni är varmt välkomna att besöka oss.

Vår höjdpunkt är årliga snöskoterns dag som inträffar sista helgen i Oktober. Då startar vi skotersäsongen tillsammans med er! Det är visning av nyaste modellerna, butiken är fylld med säsongens fräscha nyheter & erbjudanden, stor REA och det bjuds på tilltugg. Missa inte heller våra provkörningsdagar, event för tjejer och killar, julklappskväll, BRP on tour besöker oss och massa mer. Vi är även sponsor till Dala Watercrosscup och är på plats under tävlingar i Idre, Särna & Älvdalen.

När det är dags för event går vi ut med information på vår hemsida och sociala medier.